Novosti

Zen magneti (video)

Zen Magneti su mali, ali neobično jaki retki super-magneti, 5mm u prečniku. Koliko jaki? 8 puta jači od keramičkih magneta koji se nalaze u zvučnicima. 30 puta jači od prosečnog magneta na frižideru.
Povucite ih u lanac, oboriti ih u tkaninu, a izmenjajte ih u neograničenom broju oblika: kako apstraktnih i geometrijska, ravnih ili 3D. Koristite ih kada trebate masirati svoj um, vežbati strpljenje, oslobađati ili ublažavati dosadu i neki stres.

Mozgu je malo dosadno? Možda vaš mozak samo treba da ustane i protegne se malo. Na primer, ukazati  mu malo vežbe, dopustiti da krv teče; da ta siva masa u vašoj lobanji jača brže. Zen magneti mogu biti velika vežba za obe hemisfere u vašem mozgu: levi deo mozga - usmeravanje desne ruke - odgovoran za logiku, matematiku i jezik. Desni deo mozga - kontroliše levu ruku - odgovoran za prostorne sposobnosti, kreativnost i vizualizaciju. Sa ukupnom kreativnom kontrolom, Zen magneti su više od prosečne slagalice, oni su prijatno sredstvo za stvarni mentalni razvoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.