Novosti

Neverovatna multifunkconalan narukvica za sat (video)

Tim Leatherman je napravio svoj prvi višenamenski alatn davne 1983., a u toj 30 godina dugoj tradiciji od njihovog nastanka, Leatherman alati su postali široko priznat po njihovoj funkcionalnost i pouzdanosti. Leatherman mnogi smatraju da je američki odgovor na nož Švajcarske armije.


Najnovija inovacija  kompanije donosi  sasvim  novi nivo prenosivosti njihovih višenamenskih alata. Ne samo da je  Leatherman uspeo  spakovati neverovatnih 25 različitih alata u jednom,već ih je učinio lako prenosivim i ispunio sve smernice za bezbednost putovanja.

Svaka karika može da se menja tako da ga možete prilagoditi alatima koji su vam najviše potrebni. Razbijač stakla, na primer, je alat za koji se nadate da nećete morati da ga upotrebite ali će vam biti drago da ga imate pri ruci. Otvarači za boce i konzerve će vam uštedeti  prostor dok kampujete (bez donosešenja posebnih dodatnih alata), a postoji i nekoliko ključeva i odvijača kao opcije za one koji vole da prljaju ruke sa poslovima mehanizacije.

Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.