Novosti

Naj frizure fudbala


Očigledno, igrači različitih profesionalnih sportova imaju određene sklonosti ka samoizražavanja. Bejzbol igrači vole da puštaju brade i brkove, košarkaši i fudbaleri da ukrašavaju svoje telo tetovažama, a mnogi sportisti oduševljavaju svoje fanove jedinstvenim frizurama. Bilo da je veštačka, svetlih boja ili dugih repova, profesionalni fudbaleri zaista vole da pokažu svoju individualnost svojim navijačima. Ako očekujete da vidite na ovoj listi takva imena kao Abel Ksavier (Abel Ksavier) i Dejvid Bekam (David Beckham), trebalo bi da znate da ćemo pričati o nekom drugom. Zato, hajde da pogledamo deset najboljih fudbalera koji su poznati po svojim ekscentričnim frizurama. 

10. Asamoah Gian (Asamoah Gian)

Gana je mala zemlja u zapadnoj Africi, koja ima stvarno dobar fudbalski tim. Fudbalska reprezentacija Gane pojavila na nedavnim takmičenjima Svetskog kupa, i čak došla do finala  Afričkog kupa nacija 2015 (2015 Afrički kup nacija).

Kapiten i talisman tima Gane je Asamoah Gian . Ovo je dinamičan čovek, poznat po svom neverovatnom talentu, neverovatnog plesa i jedinstvenoj frizuri. Nosi Mohikana tip frizure, a broj "3", broj dresa, obrijan sa obe strane glave. On trenutno igra za FK "Al Ain» (Al-Ain) u Dubaiju i zarađuje oko 9,2 miliona dolara po sezoni.

9. Mario Balotelli (Mario Balotelli)

24-godišnji Mario Balotelli je jedan od najprepoznatljivijih lica u profesionalnom fudbalu. Tokom svoje karijere, on je uspeo da igra za najbolji fudbalski tim na svetu, "Međunarodni" Milan (Inter), «Mančester Siti», a sada "Liverpul». On je poznat po svojim kontroverzama i neki od njegovih bivših trenera su to opisli kao "nemoguće". Ipak, on je veoma talentovan igrač i hteli da priznaju ili ne, on će biti jedan od najboljih napadača u modernoj istoriji fudbala. Njegova frizura je uvek predmet žestokih rasprava. On obično više voli da nosi Mohikanu, ali i voli da doda komplikovane i izražene boje u svoj izgled frizure . Imajući u vidu njegovu visinu od 189 centimetara, ova frizura čini ga još impresivnijim.
  8. Remi Cabella (Remi Cabella)

Postoje igrači kojima je jednostavno sudbina da postanu zvezde i mladi vezista kontranapada Remi Cabella je jedan od njih. Ovaj je samouvereni igrač francuskog nacionalnog fudbalskog tima, koji trenutno igra za engleski klub "Njukasl Junajted» (Njukasl Junajted) u engleskoj Premier Ligi. Njegov repertoar igara obiluje raznim opasnim vratolomijama i njegova preterana Mohikana mu daje još intenzivniji pogled na terenu.
7. Kajl Beckermanovo (Kajl Beckermanovo)

32-godišnji Kajl Beckermanovo je američki fudbaler i kapiten kluba MLS, poznat kao "Real Salt Lake». On je defanzivni vezni igrač i dugo vremena igra za reprezentaciju. Kada on trči terenom, nije teško primetiti ga u gomili zahvaljujući svojim dugim dredovima. Zanimljivo, njegovi dredovi ga  sprečavaju da igra ili samo poboljšaju njegovu igru?

6. Gervais Iao Kouassi (Gervinho) (Gervais Iao Kouassi (Gervinho))
 Jedan od najbržih napadača u fudbalu u ovom trenutku je afrički igrač Gervinho. Trenutno igra za "Romu” u italijanskoj ligi. On je takođe igrao za reprezentaciju Obala Slonovače, koja je nedavno osvojila Afrički kup nacija. Gervinhova legendarna frizuru - dredovi su srednje veličine, privezani crnom trakom. Njegova su zadirkivali na fudbalskim sajtovima na Internetu o njegovom velikom čelu i većina ljudi veruje da kroz svoj frizuru pokušava da ga sakrije. Bez obzira na to da li je to istina ili ne, jedno je sigurno - on je veliki fudbaler.
 5. Marouane Fellaini (Marouane Fellaini)
 Marouane Fellaini je jedan od zvezda belgijskog nacionalnog tima. Trenutno igra za ugledni fudbalski tim "Manchester United» u engleskoj Premijer ligi. Visina Fellainija je 194 centimetara i izgleda još impresivnije kada pusti svoju kovrdžavu kosu. Nekoliko puta je opletao kosu u male pletenice, možda pokušavajući da umiri svoje bujne kovrdže. Ova frizura izgleda jednostavno nezamislivo. Tokom svoje karijere, on je postigao dosta golova i možda bujna kovrdžava kosa pomože da to uradi bez osećaja bola.
4. Neimar da Silva Santos Junior (Neimar Da Silva Santos Jr.)
 Neimar igra španski fudbalski klub "Barselona» od 2013. godine. Takođe, on je kapiten brazilske fudbalske reprezentacije. 23-godišnji brazilski superstar je jedan od najboljih igrača na svetu. On obično igra kao napadac ili krilo. Posmatrajući njegovu igru, ponekad se čini da on ima motor koji radi  non-stop, dok prelazi neverovatnu razdaljinu u svakom meču. Njegovi fanovi uživaju ne samo u igri, već mnogi od njih pokušavaju da ga kopiraju različitim frizurama. Sa zgledom on moderan i na terenu i u stvarnom životu. 
Djibril Cisse (Djibril Cisse)
U istinu, fudbaleri vole da skrenu pažnju na sebe. Većina njih su veoma mladi, zaradili mnogo novca i uzivaju u reflektorima. Gde god da se pojave, kako u na terenu za igru, tako i u stvarnom životu, oni su uvek teže da privuku pažnju štampe i javnosti. Jedan od igrača koji zaista voli da izraze svoju kreativnost kroz frizure, je francuski fudbaler Djibril Cisse. U ovom trenutku, 33-godišnji centralni napadač kluba "Bastia» (SC Bastia) u "Liga 1» (Ligue 1). Cisse je poznat po svojoj brzini na terenu i njegovim ekscentričnim frizurama. S obzirom koliko igrači moraju da treniraju tokom nedelje, ne razumem kako nađe vremena da naslika svoju kosu i bradu.
2. Serei Die (Serei Die)
Ovo je drugi fudbaler iz Obale Slonovače u Zapadnoj Africi. Njegovo ime Serei Die, 30 godina i on je internacionalac, koji igra za klub "Stuttgart» (Stuttgart) u nemačkom fudbalu Bundesliga (NHL). Njegova karakteristična Mohikana frizura je bela. Još je zanimljivo da se njegova mohikana traka proteže od čela do potiljka. On je stvarno dobar igrač, ali je  i primetno da je njegova frizura je jedna najjedinstvenijih u svetu profesionalnog fudbala.
1. Rodrigo Palacio (Rodrigo Palasio)
 Argentina je dom velikom broju najboljih igrača u fudbalu. Neki od ovih igrača su Dijego Maradona (Maradona) i Lionel Mesi (Lionel Mesi). Još jedan talentovani igrač iz Argentine je Rodrigo Palacio. On igra za reprezentaciju svoje zemlje, i za fudbalski klub "Internationale" Milan u italijanskoj "Serie A» (KHL). On je takođe poznat po svojoj jedinstvenoj rep (ili mišiji rep) frizuri, za koju se pažljivo brine. Izgleda prilično čudno, jer pored toga ovom malenom repa, on brije ostalo na glavi. Možda koristi ovu jedinstvenu frizuru da skrene pažnju ili nervira protivnike na fudbalskom terenu. 

 



Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.