Novosti

Kofer koji bi svi voleli da imaju!

Barracuda je kofer koja će promeniti sva vaša putovanja. Rezultat provedenog vremena tima koji je radio na projektu je taj što je stvorio jedan kofer koji će odgovoriti na sve potrebe koje imaju današnji aktivni profesionalci.Namera je bila da se omogući da vreme za putovanje bude što ugodnije i lakše. Trenutno, brend iz San Franciska prikuplja sredstava preko Kickstarter-a da bi omogućili da prve pošiljke budu u novembru 2015.
Čuvanje prtljaga je oduvek bilo bolno. Bez obzira gde živite i koliko prostora imate, čuvanje prtljaga može biti neprijatno. Zato je Barracuda dizajnirana sa fleksibilnom funkcijom. Ona može da se transformiše iz svog osnovnog oblika do potpuno sklopljenog u roku od 10 sekundi ili manje.

Barracuda takođe ima novu revolucionarnu ručku, koja čini da vožnja kofera po svojim točkićima nikada nije bila lakša i bezbednija. Ona se prilagodjava položaju vaše ruke i prema tome čini da nema više rizika od povrede usled žurbe.

Jedan od najvažnijih a ujedno i frustrirajući deo putovanja avionom je baterija na mobilnom telefonu. Često, aerodromi nemaju mesta za punjače, a i ako imaju oni su obično pretrpani ili koštaju veći iznos za njihovo korišćenje. Dakle, Barracuda je dizajniran da ublaži ovaj problem u potpunosti sa ugrađenim USB punjačem.
Nema potrebe da se gurate u gomili i da čekate da prepoznate vaš prtljag sa pokretne trake, jer Baracuda ima i Bluetooth Smart / Bluetooth (nisko energetsku potrošačku tehnologiju) koji omogućava jednostavno praćenje i lokaciju torbe. Aplikacija je kompatibilna i sa Android i iOS smart telefonima koji podržavaju BLE (Bluetooth low energy).

Laptopovi su obično neophodnost za službena putovanja, ali mogu biti gnjavaža. To se dešava kada morate da spakujete a i da potom otvorite torbu i uzmete laptop  Barracuda ima poklopac koji se jednostavno otvara i koji olakšava da uzmete stvari koje su vam potrebne tokom putovanja.

Pored ovih neverovatnih karakteristika torbe, Barracuda je i dovoljno jaka da traje ceo život. Čak i ako je koristite kao redovnu putnu torbu. Napravljena od balističkih najlona i aluminijuma za avio industriju, torba je napravljena da izdrži surove vremenske uslove povezane sa bilo kojom vrstom putovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.