Novosti

Obuća koja raste, kao pomoć za milione deceNajbolji izumi su oni koji rešavaju zajednički problem na najjednostavniji mogući način. Puno puta kada vidite neku takvu ideju vi se zapitate kako je niko drugi nije otkrio do sada. Jedan medju gore navedenim je i  Izumitelj Kenton Lee koji je napravio sandalu u projektu "Cipela koja raste"


Svako ko ima decu će vam reći da je jedno od najvećih iritirajućih iskustava za roditelje to što moraju da stalno iznova kupuju odeću / obuću / jer ih deca prerastu tako brzo. Cipela koja raste ima i inovativni dizajn podešavanja  koji mu dozvoljava da se proširi do pet veličina i traje najmanje pet godina. 

Deca bez cipela su podložna raznim povredama i mnoštvom parazita i infekcija koje mogu ući preko nogu. Prema ovom izumitelju, postoji preko 300 miliona dece širom sveta koja nemaju adekvatnu obuću. Pošto se redovne donacije cipela koje pristižu brzo i prerastu,  izumitelj se nada da će pomoći da te iste donacije,  ali sada obuće novog dizajna potraju duže


Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.