Novosti

USLIKAN SARKOFAG NA MARSU?!



* Do sada su na crvenoj planeti - Marsu bili uočeni razni oblici poput Božijeg lika,miša, iguane, i drugih stvari a po najnovijim tvrdnjama ljubitelja istraživača NLO-a i vaznemaljaca na snimku uočeno je nešto što veoma poseća na mumiju odnosno sarkofag.!..

Lovci na vanzemaljce uočili su na najnovijim snimcima Marsa nešto za šta predpostavljaju da bi moglo da bude vanzemaljsko groblje i vanzemaljski sarkofag.?!

Predmet koji neodoljivo podseća na egipatski sarkofag uočen je kako leži između stena na najnovijoj fotografiji snimljenoj zahvaljujuci Kjurositi roveru koji se kreće po površini Marsa

"Vrlo neobična stvar je uočena, nakon što smo zumirali najsvežije snimke Marsa. Predmet koji neverovatno podseća na mumiju primećen je na ivici stene. Kada smo se malo bolje zagledali uočili smo još nekoliko sličnih predmeta.

Još jedna čudna stvar je primećena na istim snimcima, dva kamena lica položena u neposrednoj blizini misterioznih predmeta.

Sve to ukazuje da bi na ovom mestu vrlo lako moglo možda da se nalazi drevno vanzemaljsko groblje", kaže zaluđenik za istraživanje vanzemaljskog oblika života, gospodin Enigma. On priznaje da je grafički obradio fotografije, ali samo da bi ljudima bilo lakše da uoče senzaciju.

Ostali se ne slažu sa gospodinom Enigmom. Neki od njih tvrde da u pitanju nije sarkofag, već statua koja je pala na stranu, ali su zahvalni na njegovom otkriću koje je nesebično podelio s drugima.

Onima koji su ubeđeni u to da na Marsu zaista može postojati groblje idu u prilog i otkrića iz 2014. godine koja prikazuju još jedan kovčeg položen na tlu Marsa. Kovčezi su inače napravljeni da odole zubu vremena, ali je ovaj uklesan u kamenu.

Svi čekaju trenutak kada će Nasa biti u stanju da istraži sadržaj ovog kovčega, mada oni vrlo dobro odolevaju ovakvim i sličnim zahtevima

Zastupnik Nase, Gaj Vebster, tvrdi da je više nego očigledno da je u pitanju prirodan kamen, mada nu je drago da ljudi sa bujnom maštom svaki put pronalaze nešto novo na sveže prispelim snimcima sa Marsa.
(izvor:blic.rs)

Pogledajte početak ovog videa :

Nema komentara:

Objavi komentar

jedan sajt

Designed by 1sajt.blogspot.com
Copyright © 2015

Autor slika teme: Bim. Pokreće Blogger.